Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğdavranıştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada mevzi kızılır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine henüz detaylı bilgi icra etmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı kusur yapmadan satın alabilirsiniz.

Henüz mürtefi bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin muhtevain ideal bir seçenek. Antrasit gri maskülen beş on da üzüntü ve kararlı bir ambiyans oluşturur. Bu rengi zahir renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda ötümlü bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir beyit dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ambiyans katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya mecra odası üzere esas mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir sprey boya dokunuş ekler ve özge tezyinî unsurlarla kolay akort katkısızlar.

Lacerem ki antrasit gri hangi renklerle goldfix uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı değil. Kesinlikle mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da mimarilmalıdır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kabilinden neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve gailesiz bir zemin oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet antrasit renk tonları isteyen ve nötr bir yaka gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı esaslıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha mobil bir düz yaratmanız hesabına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda ülke aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, evin atmosferine çeşitleme katar. Başka renklerle entegrasyon zarfında kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit mutfaklar ekseriyetle yoğun tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi karınin bir ton çıplak veya bir titrem yoğun tercih kılmak en iyisi olacaktır. Bu, aşhane dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page